Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

実践で学ぶ女子栄養大学のバランスのよい食事法 四群点数法による献立づくりの基本

  • Content Introduction 食品のもつエネルギー量を点数化することによって、なにをどれだけ食べたらよいかを具体的に表す「四群点数法」。その基本と活用方法を食事記録、栄養計算、食生活評価などを通じて学ぶテキスト。コピーして使う記録用紙付き。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21184148 Showa 一般③ 498.55 ジ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 実践で学ぶ女子栄養大学のバランスのよい食事法
Title (Reading) ジッセン/デ/マナブ/ジョシ/エイヨウ/ダイガク/ノ/バランス/ノ/ヨイ/ショクジホウ
Subtitle 四群点数法による献立づくりの基本
Subtitle (Reading) ヨングン/テンスウホウ/ニ/ヨル/コンダテズクリ/ノ/キホン
Author 香川/明夫‖監修
Author (Reading) カガワ,アキオ
Author 川端/輝江‖編
Author (Reading) カワバタ,テルエ
Author 浅尾/貴子‖[ほか]著
Author (Reading) アサオ,タカコ
著作 実践で学ぶ女子栄養大学のバランスのよい食事法
Publisher 女子栄養大学出版部
Publication Date 2020.3
Number of Pages, etc. 6,161p
Dimensions 30cm
Price ¥2000
ISBN 978-4-7895-5457-2
Content Description 食品のもつエネルギー量を点数化することによって、なにをどれだけ食べたらよいかを具体的に表す「四群点数法」。その基本と活用方法を食事記録、栄養計算、食生活評価などを通じて学ぶテキスト。コピーして使う記録用紙付き。
NDC 9 498.55
NDC 10 498.55
Intended Audience 一般(L)
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page