
| Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
|---|---|---|---|---|---|---|
| 21090984 | Showa | 一般⑩ | 837.7 ク | General Books |
| Title | 日本の料理 |
|---|---|
| Title (Reading) | ニホン/ノ/リョウリ |
| Subtitle | LEVEL 5 |
| Subtitle (Reading) | レヴェル/ゴ |
| 並列タイトル | Dining in Japan |
| Author | 黒田/基子‖著 |
| Author (Reading) | クロダ,モトコ |
| Series | 洋販ラダーシリーズ |
| Publisher | IBCパブリッシング |
| Publisher | 日本洋書販売(発売) |
| Publication Date | 2007.11 |
| Number of Pages, etc. | 158p |
| Dimensions | 18cm |
| Price | ¥900 |
| ISBN | 978-4-89684-673-7 |
| Content Description | すし、てんぷらといった日本食だけでなく、その素材、味わい方から食事のマナーまで、「食」を通して幅広く日本をとりあげる。 |
| NDC 9 | 837.7 |
| NDC 10 | 837.7 |
| Intended Audience | 一般(L) |