Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
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21090984 | Showa | 一般⑩ | 837.7 ク | General Books |
Title | 日本の料理 |
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Title (Reading) | ニホン/ノ/リョウリ |
Subtitle | LEVEL 5 |
Subtitle (Reading) | レヴェル/ゴ |
並列タイトル | Dining in Japan |
Author | 黒田/基子‖著 |
Author (Reading) | クロダ,モトコ |
Series | 洋販ラダーシリーズ |
Publisher | IBCパブリッシング |
Publisher | 日本洋書販売(発売) |
Publication Date | 2007.11 |
Number of Pages, etc. | 158p |
Dimensions | 18cm |
Price | ¥900 |
ISBN | 978-4-89684-673-7 |
Content Description | すし、てんぷらといった日本食だけでなく、その素材、味わい方から食事のマナーまで、「食」を通して幅広く日本をとりあげる。 |
NDC 9 | 837.7 |
NDC 10 | 837.7 |
Intended Audience | 一般(L) |