Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

摘み菜がごちそう 四季の野草

  • Content Introduction 摘み菜とは、街の中でも野山でも身近に生えている、食べられる草や木の「菜」を摘んでいただくという、誰にでもできる楽しみ。著者おすすめの四季の菜を、料理のアイデアとともにたくさん紹介します。野に出て、草と遊ぼう!
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21148071 Showa 閉架 657.8 ヒ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 摘み菜がごちそう
Title (Reading) ツミナ/ガ/ゴチソウ
Subtitle 四季の野草
Subtitle (Reading) シキ/ノ/ヤソウ
Author 平谷/けいこ‖著
Author (Reading) ヒラヤ,ケイコ
Author 京谷/寛‖写真
Author (Reading) キョウタニ,カン
Publisher 山と溪谷社
Publication Date 2007.5
Number of Pages, etc. 175p
Dimensions 21cm
Price ¥1800
ISBN 978-4-635-81009-8
Content Description 摘み菜とは、街の中でも野山でも身近に生えている、食べられる草や木の「菜」を摘んでいただくという、誰にでもできる楽しみ。著者おすすめの四季の菜を、料理のアイデアとともにたくさん紹介します。野に出て、草と遊ぼう!
NDC 9 657.86
NDC 10 657.86
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<平谷/けいこ‖著>
1943年大阪市生まれ。大阪学芸大学(現・大阪教育大学)卒業。「摘み菜を伝える会」を設立。摘み菜料理研究家。近畿植物同好会会員。著書に「四季の摘み菜12カ月」など。
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page