Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
21143550 | Showa | 閉架 | 648.2 ハ | General Books |
Title | ハム・ソーセージ作りバイブル |
---|---|
Title (Reading) | ハム/ソーセージズクリ/バイブル |
Subtitle | 100年前のドイツの味 |
Subtitle (Reading) | ヒャクネンマエ/ノ/ドイツ/ノ/アジ |
Author | 高坂/和久‖訳 |
Author (Reading) | コウサカ,カズヒサ |
Series | シリーズ・実学の森 |
Publisher | 東京農業大学出版会 |
Publication Date | 2006.5 |
Number of Pages, etc. | 150p |
Dimensions | 19cm |
Price | ¥2000 |
Content Description | 1902年にベルリンで発行された、ソーセージ・肉製品の製造についてのガイドブック。様々な種類のソーセージや肉製品の作り方のノウハウを、詳細に解説する。今もなお通用する、100年前の加工の原則を集約した一冊。 |
NDC 9 | 648.24 |
NDC 10 | 648.24 |
Intended Audience | 一般(L) |