Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

プロがつくる自家製調味料と料理 和・洋・中のシェフたちがつくる176の味と香り

  • Content Introduction 調味料を自家製する料理人が増えている。日ごろ調味料づくりにとり組む和・洋・中のシェフたちが、店で提供する料理に使用している数々の自家製調味料を、その使い方とともに紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21194698 Showa 一般③ 596 プ General Books   Checked Out
Reservation Count 0

Basic Information

Title プロがつくる自家製調味料と料理
Title (Reading) プロ/ガ/ツクル/ジカセイ/チョウミリョウ/ト/リョウリ
Subtitle 和・洋・中のシェフたちがつくる176の味と香り
Subtitle (Reading) ワ/ヨウ/チュウ/ノ/シェフタチ/ガ/ツクル/ヒャクナナジュウロク/ノ/アジ/ト/カオリ
Author 岩坪/滋‖[ほか著]
Author (Reading) イワツボ,ユタカ
Author 柴田書店‖編
Author (Reading) シバタ/ショテン
Publisher 柴田書店
Publication Date 2025.7
Number of Pages, etc. 223p
Dimensions 26cm
Price ¥3400
ISBN 978-4-388-06395-6
Content Description 調味料を自家製する料理人が増えている。日ごろ調味料づくりにとり組む和・洋・中のシェフたちが、店で提供する料理に使用している数々の自家製調味料を、その使い方とともに紹介する。
NDC 9 596
NDC 10 596
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<岩坪/滋‖[ほか著]>
「クッチーナカッパス」ほかの料理長を務めた後、独立して「イルプレージョ」を開業。
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page