Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

「豆」を食べる習慣が体を守る! 蒸し豆、ゆで豆、煎り豆で作ろう

  • Content Introduction 生活習慣病が気になったら大豆、黒豆、小豆がおすすめ。植物性のたんぱく質、食物繊維、カルシウム、ビタミンなどが効率よくとれる。蒸し大豆、煎り黒豆、ゆで小豆など加熱済みの豆を使ったレシピを紹介します。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21192500 Showa 一般④ 596.37 イ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 「豆」を食べる習慣が体を守る!
Title (Reading) マメ/オ/タベル/シュウカン/ガ/カラダ/オ/マモル
Subtitle 蒸し豆、ゆで豆、煎り豆で作ろう
Subtitle (Reading) ムシマメ/ユデマメ/イリマメ/デ/ツクロウ
Author 今泉/久美‖著
Author (Reading) イマイズミ,クミ
Publisher 文化学園文化出版局
Publication Date 2024.4
Number of Pages, etc. 79p
Dimensions 26cm
Price ¥1600
ISBN 978-4-579-21458-7
Content Description 生活習慣病が気になったら大豆、黒豆、小豆がおすすめ。植物性のたんぱく質、食物繊維、カルシウム、ビタミンなどが効率よくとれる。蒸し大豆、煎り黒豆、ゆで小豆など加熱済みの豆を使ったレシピを紹介します。
NDC 9 596.37
NDC 10 596.37
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<今泉/久美‖著>
山梨県生まれ。料理研究家・栄養士。女子栄養大学栄養クリニック特別講師。著書に「「ストウブ」でいつもの料理をもっとおいしく!」「鉄分とれれば元気できれいに!」など。
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page