Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

フォアグラの歴史(「食」の図書館)

  • Content Introduction 世界中の料理人と美食家を魅了してやまない世界三大珍味のひとつ、フォアグラ。一方、鴨やガチョウに大量の餌を与えて肥大させる生産法は議論の対象にもなってきた。高級食材フォアグラの歴史と現在を探る。レシピ付き。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21187902 Showa 一般④ 648.2 コ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title フォアグラの歴史
Title (Reading) フォアグラ/ノ/レキシ
Author ノーマン・コルパス‖著
Author (Reading) コルパス,ノーマン
Author 田口/未和‖訳
Author (Reading) タグチ,ミワ
Series 「食」の図書館
Publisher 原書房
Publication Date 2021.11
Number of Pages, etc. 189p
Dimensions 20cm
Price ¥2200
ISBN 978-4-562-05947-8
Content Description 世界中の料理人と美食家を魅了してやまない世界三大珍味のひとつ、フォアグラ。一方、鴨やガチョウに大量の餌を与えて肥大させる生産法は議論の対象にもなってきた。高級食材フォアグラの歴史と現在を探る。レシピ付き。
NDC 9 648.29
NDC 10 648.29
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<ノーマン・コルパス‖著>
料理、芸術などライフスタイル分野を専門とするライター、編集者。
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page