Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

発酵食品の歴史 ビール、パン、ヨーグルトから最新科学まで

  • Content Introduction 人間はいかに発酵食を発見し、付きあい、その謎を解き、産業として成立させてきたか。酒、パン、野菜、乳製品、ソーセージ等を中心に世界各地の発酵食の歴史をたどる。最新の微生物叢研究にもふれる。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21187489 Showa 一般③ 588.5 ボ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 発酵食品の歴史
Title (Reading) ハッコウ/ショクヒン/ノ/レキシ
Subtitle ビール、パン、ヨーグルトから最新科学まで
Subtitle (Reading) ビール/パン/ヨーグルト/カラ/サイシン/カガク/マデ
Author クリスティーン・ボームガースバー‖著
Author (Reading) ボームガースバー,クリスティーン
Author 井上/廣美‖訳
Author (Reading) イノウエ,ヒロミ
Publisher 原書房
Publication Date 2021.9
Number of Pages, etc. 264p
Dimensions 20cm
Price ¥2500
ISBN 978-4-562-05951-5
Content Description 人間はいかに発酵食を発見し、付きあい、その謎を解き、産業として成立させてきたか。酒、パン、野菜、乳製品、ソーセージ等を中心に世界各地の発酵食の歴史をたどる。最新の微生物叢研究にもふれる。
NDC 9 588.51
NDC 10 588.51
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<クリスティーン・ボームガースバー‖著>
ブラウン大学で英文学博士号を取得。デジタル教育の現場で働く一方、食文化の歴史を研究、発表する。オンラインマガジン『New Inquiry』に執筆、同誌の寄稿編集員も務める。
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page