Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

ジビエ・バイブル 野鳥、熊、鹿、猪、ウサギ…素材の扱い方から料理まで

  • Content Introduction フランスをはじめとした欧州の秋冬の風物詩、ジビエ(野鳥獣)料理。飲食店でよく使われる野鳥獣を中心に、それぞれの肉の特徴や扱い方のコツ、料理を写真とともに紹介。狩猟及び捕獲の現場も取材する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21174711 Showa 一般④ 596.33 ジ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title ジビエ・バイブル
Title (Reading) ジビエ/バイブル
Subtitle 野鳥、熊、鹿、猪、ウサギ…素材の扱い方から料理まで
Subtitle (Reading) ヤチョウ/クマ/シカ/イノシシ/ウサギ/ソザイ/ノ/アツカイカタ/カラ/リョウリ/マデ
並列タイトル La Bible Du Gibier
Author 川崎/誠也‖著
Author (Reading) カワサキ,セイヤ
Author 皆良田/光輝‖著
Author (Reading) カイラダ,コウキ
Author 藤木/徳彦‖著
Author (Reading) フジキ,ノリヒコ
Author 有馬/邦明‖著
Author (Reading) アリマ,クニアキ
Author 谷/利通‖著
Author (Reading) タニ,トシミチ
Author 手島/純也‖著
Author (Reading) テシマ,ジュンヤ
Author 湯澤/貴博‖著
Author (Reading) ユザワ,タカヒロ
Author 高橋/雄二郎‖著
Author (Reading) タカハシ,ユウジロウ
Author 川手/寛康‖著
Author (Reading) カワテ,ヒロヤス
Publisher ナツメ社
Publication Date 2016.9
Number of Pages, etc. 175p
Dimensions 26cm
Price ¥3200
ISBN 978-4-8163-6106-7
Content Description フランスをはじめとした欧州の秋冬の風物詩、ジビエ(野鳥獣)料理。飲食店でよく使われる野鳥獣を中心に、それぞれの肉の特徴や扱い方のコツ、料理を写真とともに紹介。狩猟及び捕獲の現場も取材する。
NDC 9 596.33
NDC 10 596.33
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<川崎/誠也‖著>
六本木「オーシザーブル」シェフを経て、「レストランアラジン」開業。
<皆良田/光輝‖著>
神田・六本木「パ・マル」シェフを経て、「KAIRADA」開業。狩猟免許を持つ。
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page