Registration Number | Library | Book Place | Call Number | Category | Restriction | Status |
---|---|---|---|---|---|---|
21159330 | Showa | 一般④ | 669 シ | General Books |
Title | 塩図鑑 |
---|---|
Title (Reading) | シオズカン |
Author | 塩屋‖著 |
Author (Reading) | パラダイス/プラン |
Author | 青山/志穂‖著 |
Author (Reading) | アオヤマ,シホ |
Publisher | 東京書籍 |
Publication Date | 2010.6 |
Number of Pages, etc. | 176p |
Dimensions | 13×13cm |
Price | ¥1200 |
ISBN | 978-4-487-80447-4 |
Content Description | ひとつまみで料理が変わる、極上の塩105種類を厳選。岩塩、海水塩・湖塩、シーズニング・その他の3つに分類して、それぞれの塩の特徴について解説する。基本の塩選びレッスンや、素材別・料理別の塩選びも紹介。 |
NDC 9 | 669 |
NDC 10 | 669 |
Intended Audience | 一般(L) |