Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

塩の事典

  • Content Introduction 原料・製法・性質、需給と用途、調理・食品加工での役割、経済発展・戦争・宗教との係わり、健康との関係、日常生活での使い方など、科学的な情報から文化的な話題まで、塩に関する疑問に答える。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21154073 Showa 一般⑦ R 669 ハ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 塩の事典
Title (Reading) シオ/ノ/ジテン
並列タイトル The Salt Book
Author 橋本/壽夫‖著
Author (Reading) ハシモト,トシオ
Publisher 東京堂出版
Publication Date 2009.2
Number of Pages, etc. 10,199p
Dimensions 20cm
Price ¥2500
ISBN 978-4-490-10749-4
Content Description 原料・製法・性質、需給と用途、調理・食品加工での役割、経済発展・戦争・宗教との係わり、健康との関係、日常生活での使い方など、科学的な情報から文化的な話題まで、塩に関する疑問に答える。
NDC 9 669.036
NDC 10 669.036
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<橋本/壽夫‖著>
1940年満州生まれ。鳥取大学農学部卒業。財団法人ソルト・サイエンス研究財団専務理事等を経て、東海大学海洋学部非常勤講師。共著書に「塩の科学」など。
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page