Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

フランス料理肉を極める全技法 下処理から調理まで

  • Content Introduction 有名店のシェフによる技術指導で、フランス料理店で扱われる主な肉の下処理と加熱調理法を解説。レシピも豊富に掲載する。また、家畜のからだのつくりや部位による肉の特性、生産者と料理人の関わり方などの知識も紹介する。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21176642 Showa 一般④ 596.33 フ General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title フランス料理肉を極める全技法
Title (Reading) フランス/リョウリ/ニク/オ/キワメル/ゼンギホウ
Subtitle 下処理から調理まで
Subtitle (Reading) シタショリ/カラ/チョウリ/マデ
Author 古賀/純二‖著
Author (Reading) コガ,ジュンジ
Author 菊地/美升‖著
Author (Reading) キクチ,ヨシナル
Author 岸本/直人‖著
Author (Reading) キシモト,ナオト
Author 高良/康之‖著
Author (Reading) タカラ,ヤスユキ
Author 古屋/伸行‖著
Author (Reading) フルヤ,ノブユキ
Author 花澤/龍‖著
Author (Reading) ハナザワ,リョウ
Author 飯塚/隆太‖著
Author (Reading) イイズカ,リュウタ
Author 青木/健晃‖著
Author (Reading) アオキ,タケアキ
Author 谷/利通‖著
Author (Reading) タニ,トシミチ
Author 生井/祐介‖著
Author (Reading) ナマイ,ユウスケ
Author 手島/純也‖著
Author (Reading) テシマ,ジュンヤ
Author 湯澤/貴博‖著
Author (Reading) ユザワ,タカヒロ
Author 高橋/雄二郎‖著
Author (Reading) タカハシ,ユウジロウ
Author 川手/寛康‖著
Author (Reading) カワテ,ヒロヤス
Publisher ナツメ社
Publication Date 2017.6
Number of Pages, etc. 287p
Dimensions 26cm
Price ¥3500
ISBN 978-4-8163-6212-5
Content Description 有名店のシェフによる技術指導で、フランス料理店で扱われる主な肉の下処理と加熱調理法を解説。レシピも豊富に掲載する。また、家畜のからだのつくりや部位による肉の特性、生産者と料理人の関わり方などの知識も紹介する。
NDC 9 596.33
NDC 10 596.33
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<古賀/純二‖著>
「シェ・イノ」料理長。平成28年度卓越した技能者(現代の名工)に選出される。
<菊地/美升‖著>
「ル・ブルギニオン」オーナーシェフ。
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page