Go to the content
Showa Town Library > Find Materials > Material Details

Material Details

料理の科学 素朴な疑問に再び答えます 続2

  • Content Introduction スープストックを作るときお湯ではなく水から煮るのはなぜ? 生ハーブの代わりに乾燥ハーブを使う場合の量の目安は? 魚介、肉、スパイスとハーブなどについて科学的に説明する。レシピも掲載。
待機中

Collection Information

Registration Number Library Book Place Call Number Category Restriction Status
21169421 Showa 閉架 498.5 ウ 2-2 General Books  
Reservation Count 0

Basic Information

Title 料理の科学
Title (Reading) リョウリ/ノ/カガク
Volume Number 続2
Subtitle 素朴な疑問に再び答えます
Subtitle (Reading) ソボク/ナ/ギモン/ニ/フタタビ/コタエマス
Author ロバート・L.ウォルク‖著
Author (Reading) ウォルク,ロバート L.
Author ハーパー保子‖訳
Author (Reading) ハーパー,ヤスコ
Publisher 楽工社
Publication Date 2014.11
Number of Pages, etc. 309p
Dimensions 21cm
Price ¥1800
ISBN 978-4-903063-67-6
Content Description スープストックを作るときお湯ではなく水から煮るのはなぜ? 生ハーブの代わりに乾燥ハーブを使う場合の量の目安は? 魚介、肉、スパイスとハーブなどについて科学的に説明する。レシピも掲載。
NDC 9 498.53
NDC 10 498.53
Intended Audience 一般(L)

Author Introduction

<ロバート・L.ウォルク‖著>
ピッツバーグ大学の名誉化学教授。同大学に約30年間所属したのち、執筆に専念するため学界を引退。化学を多くの人にわかりやすく伝えた功績により「グレイディ・スタック賞」を授与された。
Important Points
  • Even if an item is marked as available for lending, it may be unavailable due to being missing, damaged, or in poor condition.
  • To make reservations via the homepage, you need to complete user registration at the library and register your password and email address.

Go to the top of this page